Container terminal

container_terminal

CONTAINER TERMINAL

Onze kwalitatief hoogstaande terminal in West-Brabant, gelegen op een strategische locatie aan het Wilhelminakanaal, behandelt en vervoert dagelijks tientallen ladingen half- en eindfabrikaten. De containerterminal is een van de grootste logistieke draaipunten in Nederland.

KLANTENPORTAAL

Extra informatie

Barge Terminal

De container terminal heeft een directe aansluiting op het Wilhelminakanaal waardoor de verbinding met de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen uitstekend is. OCT heeft wekelijks 24 afvaarten op terminals in Rotterdam en 5 afvaarten op terminals in Antwerpen.

De vraag naar maatoplossingen voor vervoer neemt toe door de verslechterde bereikbaarheid op het wegennet, milieuvraagstukken en de spilfunctie van Nederland in Europa als het om transport gaat.

Rietveld Logistics Group anticipeert op deze ontwikkelingen. In de toekomst zal ook vervoer via spoor worden aangeboden. Rietveld Logistics Group heeft sinds 1 december 2009 de AEO-status.

Brandstoftoeslag

Op al onze tarieven is een brandstoftoeslag van toepassing zoals vanaf 01-01-2007 ingevoerd. Elke stijging van 2,5% van de brandstofprijs zal resulteren in een wijziging in de brandstoftoeslag van 1%, met 01 januari 2007 als zogenaamde nullijn met een literprijs van € 0,962. We hanteren hierbij de brandstofprijzen die op www.oliecentrale.nl gepubliceerd worden.

 

ONZE SERVICE

Onze kwalitatief hoogstaande terminal in West-Brabant, gelegen op een strategische locatie aan het Wilhelminakanaal, behandelt en vervoert dagelijks tientallen ladingen half- en eindfabrikaten.

  • Directe aansluiting op het Wilhelminakanaal
  • Wekelijks 24 afvaarten op terminals in Rotterdam
  • Wekelijks 5 afvaarten op terminals in Antwerpen
  • Maatwerk oplossingen
sub_sub_groepen

Download onze brochure

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?