Vrieshuis

vrieshuis

VRIESHUIS

Door een toenemende vraag naar opslagmogelijkheden voor voeding en drank, is in 2006 het vrieshuis gebouwd. Het vrieshuis heeft een oppervlakte van 4.000 m2 en biedt opslagmogelijkheid voor ruim 25.000 vaten. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen is er een constante temperatuur van -18 °C.

Om transport en interne beweging te faciliteren is er een “walking floor” geïnstalleerd. Met dit systeem kan vlot en efficiënt een gekoelde oplegger met goederen worden geladen. Het zorgt niet alleen voor een kortere laadtijd, ook betekent dit een kortere contacttijd met de omgeving wat de hygiëne en het milieu ten goede komt.

Rietveld Logistics group is HACCP gecertificeerd. Dit houdt in dat het bedrijf zich maximaal inzet om mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid te identificeren en te ondervangen bij opslag en distributie. Hiervoor wordt continue monitoring verricht. Het certificeren van bedrijven is een richtlijn van de Europese Unie.

Extra informatie

ONZE SERVICE

Onze kwalitatief hoogstaande terminal in West-Brabant, gelegen op een strategische locatie aan het Wilhelminakanaal, behandelt en vervoert dagelijks tientallen ladingen half- en eindfabrikaten.

  • Directe aansluiting op het Wilhelminakanaal
  • Wekelijks 24 afvaarten op terminals in Rotterdam
  • Wekelijks 5 afvaarten op terminals in Antwerpen
  • Maatwerk oplossingen
sub_sub_groepen

Download onze brochure

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?