Transport & Logistiek

sub_groepen

TRANSPORT & LOGISTIEK

Sinds de 19e eeuw verzorgt Rietveld Logistics group het wegtransport van goederen; food en non-food. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilig, zorgvuldig en efficiënt nationaal en internationaal transport.

Het partnerschap met een douane-expediteur betekent dat Rietveld Logistics group kan ontzorgen als het gaat om alle transport- en douanedocumenten.

Oosterhout Container Terminal B.V is onderdeel van Rietveld Logistics group waardoor multimodaal transport tot de mogelijkheden behoort.

Bij Rietveld heeft u keuze in transportmogelijkheden én u profiteert van optimale kostenefficiëntie.

Extra informatie

Brandstoftoelage

Op al onze tarieven is een brandstoftoeslag van toepassing zoals vanaf 01-01-2007 ingevoerd. Elke stijging van 2,5% van de brandstofprijs zal resulteren in een wijziging in de brandstoftoeslag van 1%, met 01 januari 2007 als zogenaamde nullijn met een literprijs van € 0,962. We hanteren hierbij de brandstofprijzen die op www.oliecentrale.nl gepubliceerd worden.

Brandstoftoelage %

  • 2024
  • 2023

Bovengenoemde waardes zijn in procenten. Voor meer informatie neem contact met ons op: office@octerminal.nl

Oliecentrale

Oliecentrale is de grootste distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen in Nederland. Met een zeer uitgebreid assortiment bedient Oliecentrale klanten in vrijwel alle sectoren van de business-to-business markt.

Ga naar de website

ONZE SERVICE

Sinds de 19e eeuw verzorgt Rietveld Logistics group het wegtransport van goederen; food en non-food.

  • Ervaren chauffeurs
  • Wij werken veilig en zorgvuldig
  • Nationaal transport
  • Internationaal transport
sub_sub_groepen

Download onze brochure

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?