Palletpreparatie

palletreparatie

PALLETPREPARATIE

Rietveld Logistics group biedt de mogelijkheid om pallets te repareren of prepareren.

Er is constant transport van goederen tussen de producent, afnemer en Rietveld Logistics group. Daarom hebben wij een loods ingericht om pallets te verwerken en in voorraad op te slaan. Op deze wijze kunnen wij u beter en efficiënter van dienst zijn.

Pallets die retour komen worden op de palletpreparatielijn gezet. Eén voor één passeren de pallets een werknemer die deze schoon veegt en op gebreken controleert. Indien gebreken worden vastgesteld wordt de pallet afgekeurd, uit het proces gehaald en gerepareerd door een collega. Indien het een goede pallet betreft blijft deze op de lijn voor het verdere preparatieproces.

Hoe de pallets geprepareerd worden wordt afgestemd op uw wensen. Zo kunnen verschillende soorten pallets worden gebruikt en voorzien worden van folie, karton of beiden. Daarnaast kan de toplaag bij folie geföhnd of geniet zijn.

Extra informatie

ONZE SERVICE

Onze kwalitatief hoogstaande terminal in West-Brabant, gelegen op een strategische locatie aan het Wilhelminakanaal, behandelt en vervoert dagelijks tientallen ladingen half- en eindfabrikaten.

  • Directe aansluiting op het Wilhelminakanaal
  • Wekelijks 24 afvaarten op terminals in Rotterdam
  • Wekelijks 5 afvaarten op terminals in Antwerpen
  • Maatwerk oplossingen
sub_sub_groepen

Download onze brochure

WEET U NIET ZEKER WELK PRODUCT BIJ U PAST?